BigQTools hesabınızı silin

Son güncelleme:

BigQTools hesabınızı dilediğiniz zaman web sitesinde veya uygulamada kendiniz silebilirsiniz. Bunun için uygulamaya ihtiyacınız yoktur. Hesap silme işlemi geri alınamaz.

Web sitesinde

  1. BigQTools için kullandığınız Google, Facebook veya Apple hesabıyla giriş yapın.
  2. Hesap sayfanızı açın ve Güvenlik bölümüne gidin.
  3. “Hesabı sil” seçeneğini seçin, onaylamak için DELETE yazın ve Sil düğmesine basın.

Android veya iOS uygulamasında

Hesap › Ayarlar › Hesabı sil bölümünü açın ve onaylayın. Google Play veya App Store üzerinden satın alınmış bir planınız hâlâ varsa uygulama sizi önce bu konuda uyarır.

Giriş yapamıyor musunuz?

Hesabınızın e-posta adresinden, konu satırına “Hesabı sil” yazarak [email protected] adresine e-posta gönderin. Hesabın size ait olduğunu doğrulamanızı isteyebiliriz; hesabı 30 gün içinde sileriz.

Neler silinir

  • bağlı giriş yöntemleriniz (Google, Facebook, Apple) ve tüm oturumlarınız; Apple girişi iptal edilir;
  • dosyalarınız ve işlem geçmişiniz (dosyalar normal programlarına göre, en geç saklama süreleri dolduğunda kaldırılır);
  • API anahtarlarınız, bildirim jetonlarınız ve ayarlarınız;
  • anonim değerlerle değiştirilen adınız ve e-posta adresiniz.

Neler, ne kadar süre saklanır

  • faturalar ve ödeme kayıtları, muhasebe ve vergi mevzuatının gerektirdiği süre boyunca (artık adınızla veya e-postanızla ilişkilendirilmez);
  • dosya içeriği barındırmayan teknik kayıtlar, Gizlilik Politikamızda açıklandığı gibi yalnızca hizmeti güvende tutmak için gereken süre boyunca;
  • bize gönderdiğiniz e-postalar, yanıtlamak için gereken süre boyunca.

Ücretli planınız

  • Web sitesinden satın alınan plan, otomatik iade olmaksızın hemen iptal edilir. İlk ödemenizin üzerinden henüz 14 gün geçmediyse, hesabı silmeden önce iadenizi talep edin (İade Politikamıza bakın).
  • Google Play üzerinden satın alınan plan iptal edilmez: planı Google Play’de iptal edin (Google’ın rehberi), aksi takdirde sizden ücret alınmaya devam eder.
  • App Store üzerinden satın alınan plan iptal edilmez: planı Apple hesap ayarlarınızdan iptal edin (Apple’ın rehberi), aksi takdirde sizden ücret alınmaya devam eder.

Sorular

[email protected] adresine yazın.